Wat te doen als je met de auto in het water belandt

- Marcel Bosmans, redacteur

autotewater

BERNHEZE/MAASDONK  – In samenwerking met Reddingsbrigade Oss (RBO) heeft VVN afdeling Maasland (regio Oss) het project ‘Auto te water’ gerealiseerd. Beide partijen zijn erg enthousiast over het resultaat. Het project wordt gepresenteerd op zaterdagmiddag 23 november aanstaande in het nieuwe wedstrijdbad van Oss.

De gemeentebesturen uit het werkgebied van VVN afd. Maasland (Oss, Bernheze en Maasdonk) worden vertegenwoordigd door: burgemeester Roel Augusteijn (Maasdonk), wethouder Reina de Bruijn (Oss) en wethouder Rien Wijdeven (Bernheze). Zowel wethouder De Bruijn als wethouder Wijdeven zullen deelnemen aan zowel de theorie- als de praktijkles. Ook vanuit de politie en brandweer is een afvaardiging aanwezig die hieraan deelneemt. Om 14.00 uur start het programma (korte toespraken) waarna officieel de ‘Auto te water’ gaat. Hierna gaan diverse belangstellenden de uitdaging aan om onder begeleiding van ervaren instructeurs deel te nemen aan de praktijkles.

Deelnemen
De projectleiding (Ine van Aarssen-Janssen en Antoon de Klein) geven aan dat er al veel belangstelling is voor dit  project dat dankzij de prettige samenwerking met RBO tot stand is gekomen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven om deel te nemen aan de theorie- en praktijkles ‘Auto te water’ bij de RBO via autotewater@reddingsbrigadeoss.nl Zij ontvangen dan alle informatie over de cursus. Voor deze cursus wordt een vergoeding in rekening gebracht.

 

 

Tags: , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.